Curriculum vitae

Mål

Målet med mitt arbetsliv är mycket enkelt. Jag vill ha ett jobb som jag trivs med och som känns meningsfullt. Det jobbet tror jag finns inom en organisation eller ett företag som sätter människors relationer och kommunikation i främsta rummet. Själv sätter jag mycket tilltro till mjuka värden och min önskan är att arbeta inom organisationer som också gör det.

Egenskaper

Jag är en positiv, orädd och idérik person som har lätt att samarbeta med olika sorters människor.

Arbetslivserfarenhet

Prosocyal -Kommunikatör/Marknadsassistent

December 2011 – Januari 2012
Under min praktik på Prosocyal sysslade jag bland annat med att blogga, göra research och bolla idéer. Jag lärde mig massor om hur det är att jobba i en start-up. Jag dresserade företagets AI (den artificiella hjärnan som verktyget Prosocyal bygger på). Dessutom har jag skaffat mig en djupare förståelse för hur företag och organisationer tänker och bör tänka kring sociala medier.

Norra Skåne Offset – Bokbinderiarbetare

Mars 2008 – Nu

Jag har jobbat på Norra Skåne som timanställd i perioder ända sedan jag flyttade till Hässleholm 2006, alltid trivts mycket bra med arbetet och kollegorna.
Framför allt har mitt arbete bestått av att biträda vid olika maskiner samt packning och viss administration/distribution.

Studiefrämjandet – Folkbildare

Februari 2011 – Maj 2012

Under min fyra månaders praktik skapade jag bland annat en ny facebooksida för avdelningen.
Dessutom arbetade jag i receptionen, jobbade med att dra igång ny verksamhet, deltog i planeringen och genomförandet av flera kulturarrangemang och var aktiv i avdelningens ISO arbete.
Från Studiefrämjandet har jag tagit med mig massor av nyttiga erfarenheter, ett nätverk i Malmö och massor av kärlek för folkbildningen och mötet mellan människor.

AM Tryck och Reklam – Falsare

Oktober 2007 – Mars 2008

Jag var provanställd som falsare på AM Tryck i Hässleholm mellan oktober 2007 och mars 2008. Under min tid där samlade jag på mig ytterligare erfarenhet inom bokbinderiyrket men upptäckte samtidigt att min passion ligger inom andra områden. Trivdes bra med kollegorna även där.

Norra Skåne Offset – Bokbinderiarbetare

Oktober 2006 – September 2007

Som sagt har jag arbetet på Norra Skåne i perioder och under 06-07 jobbade jag i princip heltid på företaget innan jag bestämde mig för att gå vidare inom branschen och söka mig en fast anställning.

Utbildning

Miroi – Sociala Medier

November 2011 –  Januari 2012

Under tre månader fick jag chansen att fördjupa mig i något av det mest intressanta jag vet. Sociala medier.
Förutom fördjupade kinskaper i so me har kursen öppnat mina ögon för nätverkandets stora betydelse och givit mig massor av självförtroende och nya perspektiv.

Linnéuniversitetet – Programmet för språk kultur och kommunikation

September 2008 –  Juni 2011

Utbildningen gav stora möjligheter att själv skapa sin utbildning efter egna önskemål.
Mitt upplägg bygger på 90 hp spanska som var mitt huvudämne. Min C-uppsats har litterär inriktning och består av en analys av romanen ”Arrancamé la vida” av den mexikanska författarinnan Àngeles Mastretta.
Inom samlingsbegreppet ”Kommunikativ Kompetens” som utgjorde min fjärde termin döljer sig både retorik, kulturmöten, ekonomi och datorförmedlad kommunikation.
Min femte termin utgjordes av projektledning vid Malmö Högskola där min projektgrupp genomförde en temadag om sex och samlevnad för ungdomar på Ribersborg i Malmö.
Sista terminen var den efterlängtade praktikterminen som innebar femton veckors praktik på Studiefrämjandet i Malmö och författande av praktikrapport.

Fridhems folkhögskola – Grafisk design

Augusti 2004 – Juni 2005

Jag var 19 när jag bestämde mig för att bryta upp från hemmet och prova på folkhögskolelivet.
Under året i Svalöv fick jag stort utlopp för min lust att skapa och utvecklades enormt som människa. Jag läste även till betyg i bland annat retorik och skapade ett nätverk av vänner över hela södra Sverige.
Folkhögskoleåret har betytt fantastiskt mycket för min bildningsprocess. Enligt min personliga åsikt ett av de bästa sätten att skapa kontakter och träffa olika sorters människor.

Göteborgs Universitet – Kulturvetenskap

Augusti 2003 – Januari 2004

Min termin vid GU räknar jag lite som en träningsrunda i den akademiska världen. Jag var arton år gammal och visste inte riktigt vad som förväntades av mig men jag lärde mig ändå grunderna i det akademiska systemet. Hur saker och ting funkar helt enkelt, utan den erfarenheten är det inte säkert att jag någonsin vågat söka mig vidare senare.

Marks gymnasium – Studentexamen, Humanioria

Augusti 2000 – Juni 2003

Under min gymnasietid funderade jag ganska länge på om jag skulle välja den trygga humanistiska inriktningen eller den nya, lite vågade kulturprofilen, såhär i efterhand är jag glad att jag valde kulturen men kulturhistoria som profilämne. Samtidigt vägrade jag släppa språken och läste lika mycket språk som humanisterna, även om jag inte fick med mig latinet utan satsade på engelska, tyska och spanska istället.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: